Szőnyegtisztítási technológiák

HOGYAN TISZTÍTJUK A SZŐNYEGEKET?

Az üzembe beérkezett  szőnyegek először egy aktív poroláson esnek át. Ezután minden szőnyeg a neki megfelelő üzemrészlegbe és szakemberhez kerül, attól függően, hogy milyen technológiával lehet tisztítani.

A leghatékonyabb természetesen az aktív mély síkmosás, de ez nem minden szőnyegen alkalmazható, ezért ezeknél speciális aktív kimélő mélytisztítást, aktív kézi tisztítást illetve klasszikus vegytisztítást is el tudunk végezni. Az eredmény mindig magáért beszél. A szőnyeg megtisztul, színei élénkülnek.

A tisztítás után egy speciális centrifugába kerülnek. Ennek a folyamatnak a lényege, hogy a maradék folyadéktól és vegyszerektől is teljesen megszabadítsuk a textíliát. A centrifugálás után következik a szárítás, ez szintén a szőnyeg típusának megfelelő hőfokon és módon történik.

Legvégül a minőség-ellenőrzés és méretvételezés történik meg, mielőtt a szőnyegek újra visszakerülnek ügyfeleinkhez.

Külön kérésre, természetesen lehetőség van a szőnyegek csomagolására is. Alapvetően a szőnyegeket azért nem csomagoljuk, mert minden esetben kérjük az ügyfeleket, hogy a fizetés előtt tekintsék meg a tisztítás eredményét.

szőnyegtisztítási technológia

SZŐNYEGTISZTÍTÁS HÁZTÓL-HÁZIG 2 NAP ALATT

Diszpécsereink a hét minden napján 8:00-tól 19:00-ig, hétvégén 10:00 órától 16:00 óráig várják az Ön hívását.