Profi szőnyegtisztítás Budapesten

A családi fészekben, a víkendházban, az irodában vagy az üzlethelyiségben használt szőnyegek is magas fokú törődést igényelnek. Elsősorban az egészséges környezet kialakításáért tisztítjuk őket, másodsorban pedig azért, hogy hosszú idejű szolgálatot tehessenek, megtartva eredeti mivoltukat, színüket és mintázatukat.

Legyen szó kisebb méretű, nagyobb felületű, kerek, kézi csomózású vagy perzsaszőnyegekről, a Szőnyegtisztító Expressz vállalja a szakszerű és gyors rendbetételt, vegytisztítást, és az esetleges javításokat is.

Szőnyegtisztítás háztól házig szolgáltatásunk Budapesten kedvező áron igénybe vehető.

Szőnyegtisztítás háztól házig? Velünk lehetséges.

Kollégáink Budapesten elmennek az Ön által meghatározott címre a szőnyegekért, és el is szállítják azokat. Mindegy, hogy milyen technológiát alkalmazunk a tisztítás során, az egész procedúra nem vesz több időt igénybe 2-4 munkanapnál. A szőnyegek kézbesítése a visszaútra is vonatkozik, így Önnek a munka végeztével sem kell elfáradnia hozzánk. A számlát kollégáinknál is könnyűszerrel rendezheti.

Hallott már ennél kényelmesebb és gyorsabb megoldásról?

Lépjen velünk kapcsolatba, ha már ma igénybe venné szőnyegtisztítás háztól házig szolgáltatásunkat Budapesten! Diszpécsereink hétfőtől vasárnapig a rendelkezésére állnak telefonon. Hívja őket a hét bármely napján reggel 08:30-tól este 19:00-ig időpont egyeztetés céljából!

Tisztítási technológiák, amiket alkalmazunk

Attól függően, hogy milyen típusú és méretű szőnyegekről van szó, négy tisztítási eljárást alkalmazunk.Forgódobos mosást (pl. a rongyszőnyegeknél), aktív mélymosást (pl. a velúrszőnyegek esetében), kímélő mélytisztítást (pl. a gyapjúszőnyegeknél) és vegytisztítást (pl. a kézi csomózási szőnyegek esetében). Vegytisztításnál a mosás és az öblítés is szerves oldószerrel történik, víz hozzáadása nélkül.

Fontos elmondanunk, hogy mindig olyan módszert választunk, ami illeszkedik az adott kárpitokhoz, és megfelel az Ön elképzeléseinek, igényeinek is. A végeredmény pedig magáért beszél.

Szőnyegtisztítás Budapesten több, mint 20 év tapasztalattal.